Ursul penisului


ursul penisului o erecție dispare în timpul actului sexual

Snap Imagine de pe Flickr de la Spencer Wright În primul rând, îmi pare rău dacă ați crezut că ursul penisului refer la comunitatea ursuleților gay. Să știți că ursul penisului refer chiar la urși, la animale. Acum vreo două săptămâni, în revista Zoo Biology a fost publicat un articol scris de o echipă de biologi croați care au studiat o ursul penisului de urși captivi în ultimii zece ani.

Cei doi urși cafenii au crescut împreună în captivitate și, deși trebuie să-i ursul penisului pe cuvânt pe cercetători că nu i-au influențat în niciun fel și nu i-au învățat să facă sex oral, și-au dezvoltat singuri acest tip de comportament.

Formular de căutare

Anumiți biologi ursul penisului par să aibă introduceți corect penisul mai tare job din lume: studiază comportamentul ursul penisului al animalelor și speculează de ce acesta ar fi în avantajul speciei, după care încearcă să-și dovedească teoriile. Carin Bondar în timpul discursului TED. Totuși, la final, trebuie să recunoască faptul că, în ciuda discursului de bibliotecară sexi, scuipă totuși niște adevăruri despre natură care l-ar atrage doar pe marchizul de Sade: Masculii au un penis cu țepi cu care, practic, o înjunghie pe femelă.

Și n-o înjunghie în vagin, ci oriunde în corp, iar sperma pur și simplu migrează prin limfa ei către ovare.

ursul penisului care a avut o erecție în timpul masajului

Prin urmare, deși e distractiv să afli lucruri despre animale precum maimuțele bonobo, pentru care sexul oral e la fel de banal ca o ursul penisului de mânăîn majoritatea cazurilor există câte o explicație ursul penisului seacă pentru acel tip de comportament. Veverițele de pământ, de exemplu, își fac singure felație după contactul sexual, pentru a preveni infecțiile transmisibile sexual.

  1. ​De ce nu ai oase în penis, deși alte mamifere au
  2. Misteriosul caz al urșilor uciși, fără organe genitale, descoperiți în jungla indiană.
  3. Michael jackson penisul său
  4. Penisul este un mușchi
  5. Falcon a decis, totuşi, să accepte o propunere ce implică penisul său care măsoară 34, 3 centimetri în erecţie.
  6. Forma osului penian[ modificare modificare sursă ] Osul penian la câine Osul penian este un os heterotopic, adică nu este legat de restul scheletului.

Liliecii fructivori masculi le fac femelelor sex oral cu speranța ca actul sexual să dureze mai mult  și femela să nu plece în timpul lui.

Cât despre urși, revista croată ajunge la o concluzie deprimantă: nu e natural. Au ursul penisului orfani încă de mici și unul dintre urși a hotărât că penisul celuilalt urs seamănă foarte bine cu o țâță. Nu a existat niciun motiv pentru care comportamentul să înceteze. La fel cum multor animale ursul penisului în captivitate le place să se plimbe de colo-colo, ursul penisului smulgă blana și să-și muște propriile membre fără motiv, viața urșilor cafenii s-au transformat într-o orgie cu sex oral din lipsă de stimulare și plictiseală și pentru că cei doi nu și-au cunoscut niciodată mamele ursoaice.

ursul penisului întârziere la erecție

Poate ursul penisului urșii ăștia sunt mai ursul penisului în cușca lor, pe insula monogamiei fericite, pentru că urșii din pădure se rup în bucăți unul pe altul ursul penisului timpul sezonului de împerechere. Carin Bondar ne fascinează când ne povestește despre clitorisul hienei, dar, cu câteva excepții, sexul în lumea animalelor pare disperat și dureros.

ursul penisului întinzatoare de penis

În cuvintele lui Werner Herzog: Nu mi se pare erotic, ci plin de obscenitate. Natura operează cu instinctele de bază.

ursul penisului magnet de erecție

Nu văd nimic erotic aici, văd doar copulație și asfixiere și sufocare și luptă pentru supraviețuire și putreziciune. Dacă omul are dreptate, atunci probabil e mai bine să fii un urs într-o cușcă și să-ți petreci toată viața încercând în zadar să obții lapte din penisul unui alt urs. Traducere: Oana Maria Zaharia.

marire penis