Trage penisul


super curatat pe penis

Creați un cont pentru a explora toate avantajele portalului! OK Organele genitale externe ale bebelusilor sunt foarte sensibile si de aceea este foarte important sa le ingrijesti trage penisul pentru a preveni roseata, durerea si infectia. Ingrijirea organelor genitale la copil Preputul este pielea moale care acopera capatul penisului. Un preput acopera capul penisului glandul si nu poate fi tras cu usurinta inapoi la majoritatea nou-nascutilor.

In jurul varstei de 2 ani, iar in unele cazuri pana la pubertate, preputul se separa singur si este capabil de a fi mutat inapoi de la varful penisului. Exista baietei la care, preputul nu se va retrage sa poata fi tras inapoi peste capul penisului.

comparați dimensiunea penisului

Aceasta afectiune este numita fimoza. Preputul nu ar trebui sa fie tras fortat inapoi pentru curatare. Nu este necesara curatarea in interiorul acestuia la baietii tineri, incercarea de a-l forta in jos putand cauza cicatrici si probleme in viitor.

penis cum ar trebui să stea

Cei mai multi baietei au tendinta normala de a atinge sau de a se juca cu penisul lor in mod frecvent, aceasta fiind o parte normala trage penisul si modului in care ei invata despre corpul lor. O data ce preputul este gata sa fie retras, baietelul va descoperi cel mai probabil, primul.

Intrebari pentru dr. Catalin Belinski – medic specialist, urologie | Medlife

Preputul nu ar trebui sa fie tras fortat inapoi decalotare pentru curatare niciodata, nici de parinti, nici de medicul de familie, pediatru sau chirurg. Odata ce preputul este usor retras, baietelul ar trebui sa invete sa curete acea parte in cadrul spalarii normale la trage penisul. Asigura-te ca se va clati bine de sapun si trage penisul trage preputul pentru a acoperi capul penisului dupa aceea.

Copilul isi va spala penisul la fel ca si orice alta parte a corpului.

Iritația penisului: din ce cauze apare și cum se tratează

In cazul bebelusilor asigura-te ca ai schimbat scutecele ude sau murdare cu promptitudine si incearca sa il lasi fara scutec pentru perioade scurte de timp aerul proaspat este de ajutormai ales in trage penisul in care acesta are eruptii cutanate la nivel fesier.

In cazul in care apar eruptii cutanate, se va spala zona cu apa calduta pentru a calma roseata si inflamatia pielii si se va usca cu atentie, prin tamponare cu scutec de bumbac.

gel de stimulare a penisului

Nu se vor aplica creme antiseptice sau lotiuni pe trage penisul sau preput decat cu recomandare medicala. Balanita, smegma si fimoza Balanita Uneori varful preputului sau capul penisului poate deveni rosu din cauza unei infectie.

fără erecție din lob

In acest caz se recomanda vizita la medic care va prescrie o crema sau un unguent. Daca baietelul plange de dureri la nivelul penisului, in special in trage penisul mictiunii, o baie calda poate fi de ajutor in calmarea pielii inflamate din jurul penisului.

Fimoza Apare atunci cand varful preputului este foarte ingust, acopera meatul urinar si nu permite urinarea normala.

Organele genitale vizibile ale bărbatului

Tratamentul incepe cu o crema cu steroizi si doar in cazuri severe este necesara inteventia chirurgicala si trage penisul decalotarea manuala fortata! Cand este necesar consultul medical specializat? Este necesar un trage penisul de specialitate in cazul in care observi urmatoarele modificari: daca preputul, ce era anterior retractabil in mod natural, devine blocat in cazul in care penisul este de culoare rosie sau umflat are dificultate la urinare.