Testosteron penis. Testosteronul | Anatomie si fiziologie


Cum funcționează testosteronul

Hipogonadismul la bărbați Definiție Hipogonadismul la bărbați apare când corpul nu poate produce o suficientă cantitate de testosteron sau capacitatea de a testosteron penis spermă este afectată. Testosteronul este hormonul care prezintă o mare responsabilitate pentru creștere masculină și dezvoltare pe durata pubertății.

testosteron penis crăpat pe penis

Un băiat poate fi născut cu hipogonadism sau problema poate să apară mai târziu din cauza unei răniri sau infecții. Simptomele și tratamentul hipogonadismului la bărbați va diferi în funcție de cauza și momentul apariției.

În unele cazuri, soluția poate fi terapia testosteron penis înlocuirea erecție cu prostată. Simptome Simptomele hipogonadismului la bărbați depinde în funcția testosteron penis perioada din viața bărbatului în care boala apare. Poate să apară chiar de la fetus, înainte de pubertate sau pe durata maturității.

Navigare principală

Hipogonadismul pe durata dezvoltării fetale Dacă corpul nu poate produce destul testosteron pe durata perioadei de fetus, condiția poate să aibă o creștere afectată a organelor sexuale externe. Un băiat poate fi născut cu genitale feminine, genitale nici feminine, nici masculine, sau organe masculine subdezvoltate. Hipogonadismul pe durata pubertății Perioada de pubertate poate fi întârziată și dezvoltarea este posibil să nu fie normală sau suficientă.

Această boală provoacă: lipsa dezvoltării complete a masei musculare, lipsa creșterii părului pe corp, creșterea afectată a testiculelor și penisului, dezvoltarea ridicată a corpului și brațelor în relație cu corpul și dezvoltarea țesutului sânului. Hipogonadismul pe durata maturității Pe durata maturității, hipogonadismul poate modifica unele caracteristici testosteron penis ale bărbatului sau afectează funcția sistemului reproductiv.

testosteron penis care este cea mai comună dimensiune a penisului

Simptomele sunt de obicei: infertilitate, creșterea diminuată a părului, lipsa de masă musculară, lipsa de testosteron penis osoasă, disfuncție erectilă și dezvoltare a țesutului mamar. Alte simptome care pot să apară ca testosteron penis al hipogonadismului pot fi emoționale sau mentale, sau chiar simptome similare cu simptomele testosteron penis. Acestea pot fi: oboseală, greață, momente de căldură, lipsa concentrației și lipsa de apetit sexual.

  1. Nutriție utilă pentru penis
  2. Ce este o stare de erecție
  3. Medic erecție
  4. Care este cea mai optimă dimensiune a penisului
  5. Cum să afli ce penis ai
  6. Testosteronul: Ce este și cum îți afecteaza acesta viața • Just Love

Este importantă vizitarea unui doctor dacă bărbatul experimentează unele simptome astfel că poate fi stabilit tratamentul corect. Cauze Hipogonadismul bărbaților apare când testiculele nu produc suficientă cantitate de testosteron, hormonul sexual bărbătesc.

  • Arată penisuri în stare de erecție
  • Testosteronul | Anatomie si fiziologie
  • Dihidrotestosteron Descriere Testosteronul este principalul hormon sexual androgen la bărbați.

Două tipuri există: primar și secundar. Tipul primar, sau insuficiența testiculară primară este o problemă testosteron penis testiculelor, întrucât tipul secundar de hipogonadism înseamnă că problema există în hipotalamus sau părți din glandele pituitare din creier care trimit semnale testiculelor pentru a produce testosteron.

Oricare tip testosteron penis hipogonadism apare din cauza factorului de moștenire sau poate fi obținut mai târziu în viață.

testosteron penis cum să mărești penisul pentru

Uneori, ambele tipuri pot să apară. Cauzele pentru hipogonadismul primar sunt: sindromul Klinefelter, testicule care nu ies din abdomen, oreion, hemocromatoză, tratamentul pentru cancer sau rănirea testiculelor. La hipogonadismul secundar testiculele sunt normale, dar nu funcționează normal din cauza problemelor cu glandele pituitare sau hipotalamus.

testosteron penis ce poate înlocui un penis acasă

Riscul este mai mare dacă bărbatul are: Infecții ale testiculelor Tumori ale testiculelor sau pituitare Chimioterapie.