Puterea penisului


Grant Stoddard Iar Kinsey și echipa lui au acceptat numerele pe care le-au dat tinerii ca pe Biblie.

puterea penisului mantra de erecție

În mod incredibil, în restul secolului XX, a continuat să fie acceptabil să le ceri unor puterea penisului să-ți spună cât de mare au penisul ca metodă de colectare de date. În aniiDurex a făcut un sondaj non-reprezentativ la care lungimea și circumferința au crescut la 16, respectiv la 13 centimetri.

puterea penisului un om nu are erecție

Îno firmă rivală cu Durex, Lifestyles, a angajat două asistente care au măsurat penisurile erecte ale voluntari pentru un nou studiu.

A fost un progres, dar tot nu se poate spune că la studiu a participat o mostră reprezentativă pentru toată populația.

puterea penisului penisuri cum să mărești

Mai mult, aceste informații n-au fost colectate într-un mediu clinic, ci într-un cort din spatele unui club de noapte din Cancun. În ciuda materialelor pornografice primite, 25 de procente dintre voluntari n-au reușit să aibă erecție, iar cei care au reușit probabil nu erau în cea mai bună formă după câtă bere și tequila consumaseră.

Rezultatele au fost, de data asta, de 14,90 centimetri ca lungime și puterea penisului centimetri ca circumferință.

marire penis

ÎnDebby Herbenick — tot de la Institutul Kinsey — a decis că informațiile colectate de la respondenți ar putea puterea penisului penisului mai precise dacă acestora li s-ar promite niște prezervative mai potrivite pentru mărimea lor. În caz că exagerează, respondentul va primi un prezervativ prea mare cu care n-are ce face.

Mărimile găsite de Herbenick au fost și mai mici.

  • Cum să-ți măsori corect penisul
  • Penisul mare al soțului
  • Tatuaje penis
  • Commander - Pompa Penis Electrica de Inalta Putere (Pompa erotica) - Preturi
  • Mâini mari? Picioare mari? Ce determină de fapt mărimea unui penis?
  • Provoacă imediat o erecție
  • Penisul meu după operație
  • Expoziție penis masculin

A notat o lungime medie de 14,47 centimetri și o circumferință medie de puterea penisului centimetri. O altă descoperire interesantă a studiului a confirmat ceva ce mulți deținători de penis știau puterea penisului chiar și atunci când sunt atașate de aceeași persoană, puterea penisului erecții sunt mai impresionante decât altele, iar asta puterea penisului impact asupra măsurătorilor.

puterea penisului ce trebuie făcut dacă o erecție foarte rapidă