Penisuri urâte


penisuri urâte articole penis

Luni, 18 iunieUltimul update Joi, 01 iunieCa şi vaginul tău, penisul iubitului penisuri urâte are un miros aparte, care penisuri urâte perfect normal şi depinde de mai mulţi factori, putând fi mai discret sau mai puternic. Ce este penisuri urâte normal al penisului Dacă vrei să-ţi surprinzi iubitul cu o partidă de sex oral, mirosul penisului te poate deranja sau te poate excita. Un penis sănătos are un miros discret care nu ar trebui să deranjeze, mai ales dacă igiena este corectă şi penisuri urâte.

penisuri urâte erecție din sedativ

Acest miros normal este dat de smegmă, acel un lubrifiant natural, format din celule moarte, sebum şi apă, care se strânge sub prepuţ, cu scopul de a proteja glandul capul penisului. Smegma este prezentă şi la femei, unde lubrifiază vulva.

Muzeul falologic islandez - Icelandic Phallological Museum - fanwap.ro

O igienă corectă în cazul bărbaţilor presupune spălarea organului genital cel puţin odată pe zi, fără a neglija zona de sub prepuţ. Înainte de a-i oferi sex oral invită-l la duş şi ai grijă să-i curăţi cu atenţie penisul, retrăgând cu blândeţe prepuţul — poate fi şi un preludiu foarte excitant pentru penisuri urâte. Ce înseamnă mirosul neplăcut al penisului Dacă, în ciuda unei igiene corespunzătoare, zona lui genitală emană un miros urât, este posibil să sufere de o infecţie.

penisuri urâte există dorință, dar nu există motive pentru erecție

Poate fi vorba de o infecţie urinară, mai ales dacă iubitul tău are dureri când urinează, iar urina este tulbure şi urât mirositoare. BTS-urile se tratează relativ uşor, cu condiţia ca iubitul tău să treacă peste ruşine şi să meargă la medicul dermato-venerolog.

penisuri urâte se poate îndrepta penisul