Penisuri ecuadorieni


penisuri ecuadorieni

Scris de Gabriela Stegarescu Publicat in Subiectul sensibil a fost abordat, cu ceva timp in urma, de catre Richard Lynn, profesor emerit de psihologie la Universitatea Ulster. Aşa s-a ajuns la concluzia ca britanicii au de obicei penisuri mai mari decat vecinii francezi, dar mai bine dotaţi sunt Africanii din Congo sunt cel mai bine echipaţi din acest punct de vedere, atingand penisuri ecuadorieni medie de 18 centimetri.

penisuri ecuadorieni

penisuri ecuadorieni

Congolezii sunt urmaţi indeaproape de ecuadorieni - cu doar In Europa, islandezii sunt cei mai bine dotaţi - la 16,5 cm, in vreme ce irlandezii şi romanii au inregistrat o dimensiune medie de numai 12,7 cm, cei mai slab inzestraţi din Europa Studiul a relevat ca, in medie, penisuri ecuadorieni au cele penisuri ecuadorieni mari penisuri, in vreme ce asiaticii sunt cei mai puţin dotaţi.

Autorul studiului, Richard Lynn, este cunoscut şi pentru punctul de vedere controversat care spune ca presiunile evolutive au condus la diferenţe rasiale şi naţionale in inteligenţa. Cercetatorul a subliniat ca rezultatele au confirmat teoriile anterioare penisuri ecuadorieni "diferenţelor rasiale in lungimea penisului" cu negroizii mai bine inzestraţi şi mongoloizii mai puţin dotaţi.

penisuri ecuadorieni