Penis nedezvoltat


Bărbatul credea că este unicul în lume cu o astfel de condiţie — un penis de 2,54 cm în stare normală şi 10 cm în stare erectilă.

Această afecţiune -hipospadias- se întâlneşte, însă, la 1 din de bărbaţi. Hipospadiasul este o boală mult mai comună decât se credea.

penis nedezvoltat

De obicei se detectează la bebeluşi, penis nedezvoltat  tratamentul începe când aceştia au de la luni. Hipospadias este o boală în care deschiderea uretrei penis nedezvoltat aflaă pe partea de dedesubt a penisului, în loc de a fi situată în vârf, cum ar fi normal.

Uretra este tubul prin care este transportată urina de la vezica pentru a fi eliminata din corp.

penis nedezvoltat

Pentru unii bolnavi, urinatul din poziţia în picioare este imposibilă, iar alţii dezvoltă un micropenis de 6 cm în stare erectă. Baker a avut mai multe tentative de schimbare a situaţiei.

  • Cum să mărești penisul dacă este mic
  • Penis nedezvoltat la adult Penis nedezvoltat la adult Intrebare postata de ioan.
  • Cum să obțineți o erecție bună rapid
  • Bubite albe ce inconjoara capul penisului Din Comunitate Am niste bubite mici ce inconjoara capul penisul mai mult marginea
  • Ce ar trebui să fie dimensiunea penisului
  • Dezvoltarea penis la baieti

El a penis nedezvoltat un urolog în Noua Zeelandă, încare nu a reuşit să diagnosticheze corect hipospadiasul. Penis nedezvoltat, de asemenea, a decis să-i facă circumcizie lui Baker, dar operaţiunea greşita a agravat şi mai mult starea bărbatului.

Dacă aş fi ştiut că am hipospadias, nu m-aş fi apropiat de acest tip.

penis nedezvoltat

Nu am înţeles de ce a decis să-mi facă circumcizie, nici nu am putut să-mi exprim nemulţumirea în legătură cu prejudiciul adus. Era prea jenant. Steve Baker spune că, penis nedezvoltat ciuda stării sale şi circumciziei greşite, el a avut o viaţă sexuală normală, a fost căsătorit şi are doi copii.

penis nedezvoltat

El a decis să vorbească deschis despre ce înseamnă să ai hipospadias şi pentru a se proteja, totuşi, şi-a atribuit pseudonimul Steve Baker.