Greutatea penisului, ​Am încercat timp de patru săptămâni un regim de întărire a penisului


​Am încercat timp de patru săptămâni un regim de întărire a penisului

Linia de jos Design de Alexis Lira Dacă dorința ta de un schlong maiestuos te-a luat greutatea penisului considerare greutatea greutatea penisului, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a pompa fierul cu vârful tău. Care sunt greutățile penisului, mai exact? Sunt exact ceea ce sugerează numele: greutăți pentru penisul tău. Și din moment ce penisul tău nu are mâini care să țină greutatea menționată, este în sarcina membrului tău să facă toate lucrurile de ridicare grele - sau de agățat, în acest caz.

Greutățile penisului vin în câteva stiluri diferite.

greutatea penisului

Puteți purta inele ponderate pe capătul arborelui dvs. Sau bile cântărite sau plăci care se atârnă de la capătul arborelui printr-o curea.

Penisul – noțiuni de anatomie si fiziologie

Gândiți-vă căldărițele sau plăcile de greutate precum cele pe greutatea penisului le vedeți la sală, doar mai mici. Cum ar trebui să funcționeze?

Concluzia este că greutatea de la capătul penisului creează suficientă rezistență pentru a întinde treptat tendoanele și mușchii din axul tău, astfel încât să termini cu o înălțime mai lungă.

greutatea penisului

Îți măresc de fapt dimensiunea? Întinderea treptată a penisului folosind un greutatea penisului de tracțiune a fost afișate să funcționeze, dar cercetarea este destul de limitată. Greutățile din penisul dvs.

greutatea penisului

Poate provoca daune permanente. Există vreo cercetare care să susțină acest lucru?

  1. Micsorarea penisului: cele mai frecvente cauze
  2. Cea mai bizara terapie din lume.

Există doar dovezi anecdotice în ceea ce privește recenziile produselor și câteva povești discutabile despre Reddit. Dar anumite dispozitive de tracțiune a penisului au fost studiate.

greutatea penisului

Rezultatele arată că pot întinde penisul de la 1,5 la 2,5 cm atunci când sunt purtate 4 până la 9 ore pe zi, timp de câteva luni. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste produse nu a implicat cântărirea penisului.

Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?

În schimb, puteți încerca ceva? Depinde de ce urmează. Dacă sunteți în căutarea unei soluții permanente, atunci nu aveți noroc decât dacă sunteți dispus să mergeți sub cuțit. În prezent, operația de mărire a penisului este singura modalitate de a-și crește permanent dimensiunea.

Nu ar trebui să folosiți greutatea penisului, dar dacă doriți oricum, citiți acest lucru mai întâi

Și în timp ce ne ocupăm de o intervenție chirurgicală, iată câteva alimente pentru gândire: Cercetare arată că majoritatea persoanelor care cred că au nevoie de îmbunătățirea penisului au de fapt un penis normal.

Dacă dorul dvs. Dar dacă doriți să vă maximizați membrul, există lucruri pe care le puteți face pentru a obține bonusuri mai mari și mai dure. Aceasta implică o creștere temporară a fluxului de sânge către penis pentru erecții mai mari, la fel ca în cazul dispozitivelor de jelqing și vid aka pompele penisului.

Purtarea unui inel de cocoș poate ajuta, de asemenea, cu erecții mai greutatea penisului și mai durabile.

greutatea penisului

În cele din urmă, dacă vă veți bucura să creați doar iluzia unui aspect mai mare, bărbieritul dvs. Ce se întâmplă dacă vrei să le folosești - sunt în siguranță? Nu există dovezi clinice care să spună definitiv în niciun fel.

greutatea penisului

Dar știm despre mai multe riscuri posibile care sugerează altfel. Apelul nostru?

Nu este cea mai sigură opțiune de acolo. Care sunt riscurile potențiale? Căutarea online ne-a dus la mai multe articole care conțin interviuri cu greutatea penisului care au greutatea penisului despre riscuri precum: ruperea pielii.