Erecția tinerilor. Probleme cu erecţia la bărbaţii tineri: cauze şi soluţii | fanwap.ro


Medic specialist Urologie Tulburarile de dinamica sexuala masculina sumeaza disfunctionalitatile de erectie si ejaculare care pot aparea la orice varsta si pot avea multiple cauze, de la cele psihogene in majoritatea cazurilor pana la cele organice: erecția tinerilor, hormonale, aterosclerotice sau provocate de diabet si afectiuni neurologice.

probleme cu erecția prematură

Sunt afectiuni care trebuie investigate, diagnosticate si tratate intr-un context multidisciplinar. Din punct de vedere clinic se poate vorbi despre o erectie completa dar de durata prea scurta sau despre absenta unei erectii complete.

erecție din ciorapi

O alta abordare, utila din punct de vedere clinic, este acea de a diferentia disfunctia erectila erecția tinerilor cauze prevalent psihologice de disfunctia erectila cu cauze prevalent organice. Tinerii prezinta mult mai des o disfunctie erectila cu erecția tinerilor psihologica.

crește penisul

In cazul barbatilor ce au depasit 40 de ani factorii organici au o importanta mult mai mare in originea disfunctiei erectile, dar nu trebuie sa uitam ca aspectul psihologic este prezent in toate formele de impotenta.

Ejacularea precoce este caracterizata de un timp scurt al raportului sexual, un control scazut asupra ejacularii si consecinte psihologice personale si relationale negative.

câte calorii sunt în penis

Studiile arata ca unul din trei barbati sufera de ejaculare precoce. Terapia ejacularii precoce se refera in primul rand la eliminarea cauzelor ce stau la baza ei, doar dupa aceea ajungandu-se la tratamentul sexologic sau farmacologic.

Erecția tinerilor cadrul Centrul nostru, serviciul de Urologie - Erecția tinerilor va sta la dispozitie pentru un examen de specialitate.

dimensiunea penisului pentru bărbații înalți

Va recomandam sa cititi si articolul :.