Atașamentele penisului. Cum să-ți păcălești creierul când faci sex ca să nu te atașezi emoțional


Pajama Pocket Descriere Caracteristici: Mingea din silicon este foarte Plump, moale și elastic, nu numai confortabil la atingere, dar, de asemenea, posibilitatea de a întinde 5 cm; Prezervativul este foarte moale, subțire, hidratat și fără nici un miros ciudat, ușor de a pune mingea în interiorul, și veți experimenta plăcerea neobișnuită; Lubrifianți multipli, manșon neted, atașamentele penisului pentru partea privată în frecare, rezolva probleme uscate și astringente; Nici o, ordinare, dar, de asemenea, bun mod, dar adăugați mingea, puteți ajunge foarte adânc și atașamentele penisului va oferi mai multa placere Companion; Mingea este reutilizabile, doar se spală cu apă și se usucă în mod natural după utilizare.

Din cauza măsurare manuală, vă rugăm să permiteţi eroare de mm, vă rugăm să asiguraţi-vă că atașamentele penisului te superi înainte atașamentele penisului licitare.

atașamentele penisului erecție după tratamentul prostatitei

Monitoare de afişare diferite, culorile pot fi uşor diferite, vă rugăm să înţelegeţi. Vezi descrierea completă Recenzii 4,3 Toate 49 Cu foto 1 Cu text 3 5 stele 31 4 stele 10 3 stele 2 2 stele 2 1 stea 4 Nu există încă recenzii de la utilizatori.

Garanție Îți vom rambursa atașamentele penisului dacă produsul nu va fi livrat în termen de 70 zile după efectuarea plății.

atașamentele penisului încetarea erecției în timpul

Ai 2 săptămâni pentru a solicita rambursarea, până la 84 zile. Produsul nu corespunde descrierii? Contactează-ne în termen de 30 zile atașamentele penisului la primirea acestuia!

atașamentele penisului trage penisul

În cazul anulării, banii ți se vor întoarce în cont în termen de 14 zile. Produse similare.

atașamentele penisului picături pentru creșterea penisului